404 Not Found

The server can not find the requested page:

www.4llw4d.freefilesblog.com/jquery-1.6.3.min.js (port 80)

Please forward this error screen to www.4llw4d.freefilesblog.com's WebMaster.


Amenajarea spatiilor parasite din Sectorul 4

Postat de pe May 29, 2012 in Noutati | 0 comentarii

Amenajarea spatiilor parasite din Sectorul 4

Dezafectarea unor spatii parasite, neutilizate momentan, este un alt aspect pe care ni-l dorim implementat. Principalul dezavantaj al acestor locuri „moarte” este acela ca imprima locului un aspect neingrijit si sumbru.

Aici avem nenumarate exemple, pentru care trebuie sa se gaseasca solutii rapide in viitorul apropiat. Vorbim despre fostele fabrici Bourul și Pionierul.

Bourul, amplasată pe Strada Tăbăcarilor, la intersecție cu Splaiul Unirii. O fabrică de pielărie ce producea încălțăminte împreună cu Pionierul. Astăzi cele două fabrici au devenit spații de închiriat pentru firme private sau de stat.

Alte zone industriale dezafectate: Fabrica de Mobilă. Fosta fabrică de mobila a ajuns depozit de mobilă și și-a pierdut principalii chiriași. Ea se află la intersecția dintre Bulevardul Dimitrie Cantemir si Strada Lânăriei.

După revoluție ele au devenit cunoscute mai mult pentru scandalurile în care sunt implicate decât pentru rezultate bune pentru economie. Toate cele 3 se află în zone foarte aglomerate ale sectorului (Cartierul Tineretului , respectiv Mărășești)

Solutiile de transformare a acestor locuri in ceva benefic pentru locuitori ar putea fi:

 

-          Locuri de parcare supraetajate din fier – structure simple – care rezolva problema acuta a locurilor de parcare.

-          Spatii verzi, exploatate in functie de nevoile locuitorilor din proximitate: locuri de joaca, parcuri, teatru de vara, cinematograf in aer liber, etc.

 

 

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>